Sankt Hans 23/6/2014

news: sankthansheks.gif

Igen i år inviteres til hele byens Sankt Hans bål på Skibsteds grønne kile.

Program:

19:30 Fakkeltog fra Veksø Kirke

20:00 Båltænding, Sang og Båltale

Herefter vil der også blive samlet ind til genoptagelse af Børnenes Juletræsfest 2014.

I pinsen vil der blive sat skilt op til anvisning af hvor brænde til bålet kan placeres.

Af hensyn til afvikling af bålet modtages kun let brændbart haveaffald - ikke store rødder, stammer og helt frisk hækaffald.

Vedhæftede flotte plakat udarbejdet af Kenneth fra Veksø Skoles Venner vil blive opsat rundt om i byen.

Vi glæder os til at se jer alle til midsommer.

På vegne af Frivillige Hænder i Veksø og Veksø skoles Venner.

Se den officielle invitation her

Beretning 2013-2014

Så ligger beretningen for 2013-2014 klar på hjemmesiden.

Du kan klikke her for at gå til artiklen

Invitation til frivillighedsmøde

Har du lyst til at arbejde ad hoc som FRIVILLIG
- med omsorg for mennesker i Veksø?

Så mød op og hør mere.

Kom også gerne, hvis du bare er nysgerrig

Klik her for at se invitationen

OBS! Det er allerede på mandag d. 28 April. kl. 19 i Veksø Sognehus.

Indkaldelse til general forsamling 2014

news: klokke.jpg
TIRSDAG DEN 29. APRIL 2014 kl. 1930 i Mødelokalet i Veksø Hallen afholdes der ordinær general forsamling for Grundejerforeningen Brøndsted.

Vi håber at se jer alle her.

Der er omdelt sedler til alle, men skulle den alligevel ikke være nået frem, kan den hentes nedenfor:

(Kræver PDF læser i stil med Adobe Reader)

Ny TV Pakke i Veksø Antenneforening

news: antenne.jpg
Inden for kort tid vil der blive omdelt en stemmeseddel samt en beskrivelse af den nye type pakke vi godt kunne tænke os at tilbyde til alle medlemmer af Veksø Antenneforening.

Man kan allerede nu læse mere om det på forsiden af Veksø Antenneforenings hjemmeside: www.vafdk.dk

Der findes også en PDF fil på hjemmesiden med det samme indhold som bliver rundsendt med post. Den kan ses her:

Tip Egeldal app til mobilen

Nu kan du via en app til din mobil fejlmelde ting du ser på din vej rundt i kommunen.

Klik her for læse mere

Jubilæum i lokalavisen

Så nåede vores jubilæum lokalavisen. Læs artiklen på linket nedenfor.

Ukrudtsbrænder og ukrudtssprøjte

news: skovl.jpgVi har i foreningen en stor ukrudsbrænder samt en "bærbar" ukrudtssprøjte liggende, som i som grundejere selvfølgelig gerne må benytte. Læs nedenfor hvordan du låner disse.

Klik her for at gå til artiklen

Tilmeld dig nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så skriver vi til dig, hver gang der sker noget nyt på hjemmesiden.

<- Klik ude i menuen nederst til venstre eller klik her for at tilmelde dig.