Udskiftning af vejbelysning

Her i sommer er der udsendt en del brochurer til områder i Veksø, hvor der skal udskiftes vejbelysning, bl.a. området Brøndsted.

Ved en nærmere gennemgang af området Brøndsted er det konstateret, at der ikke skal ske nogen opgravninger eller udskiftning af master til vejbelysningen i Brøndsted, der skal kun udskiftes et par armaturer, da disse er udgået af produktion.

Vi beklager den gene den unødige udsendelse af brochuren har skabt.

Center for Teknik og Miljø

YouSee infomøde

Kom og kig på udstyr/infomøde om YouSee Bland Selv bliver den 8 oktober.

Åbent hus mellem kl 15:00 og kl 20:00 i Veksø Krostue.

Veksø tv-pakke med "bland selv"

news: YouSee.jpgDen nye Veksø tv-pakke med "bland selv" bliver sat i drift den 1. oktober 2014.

Den nye Veksø tv-pakke består af en grundpakke med programmer, som vi alle modtager. Disse programmer er med i dit kontingent til antenneforeningen. Hvis du ønsker flere programmer, kan du hos YouSee købe enkeltprogrammer eller en programpakke. Du vælger selv hvilke programmer du vil købe, så på den måde kan du sammensætte helt din egen programpakke. Det kalder vi "bland selv".

For at give dig mulighed for at se hvilke programmer du kan vælge mellem, vil alle i den første måned kunne se alle de programmer der er tilgængelige i Fuldpakken (http://yousee.dk/Tv/TV-pakker_og_kanaler.aspx). Fra den 1. november kan vi alle se grundpakken, og har du suppleret med "bland selv" programmer, kan du naturligvis også se dine egne programmer.

Du vil med posten modtage en invitation til åbent hus arrangement her i Veksø. Her vil du kunne få hjælp til, hvorledes du selv vælger dine programmer, og bestille det udstyr du skal bruge for at kunne se dine egne programmer. Du kan også bestille en internetforbindelse via antenneforeningen, og YouSee vil den dag have nogle gode tilbud på bokse og kort.

Åben hus arragementet bliver i starten af oktober, og der kommer nærmere information her på siden når datoen er fastlagt, og vi har fået booket et lokale.

Referat fra generalforsamling 2014

Du kan læse referatet fra generalforsamlingen 2014 her:

Arbejdsdag - Søndag d. 29. juni kl. 11-14

news: skovl.jpgHermed inviteres til arbejdsdag i Brøndsted.

Programmet omfatter
-    Forskønnelse af stamvej
-    Afpudsning af græskanter opgrænsende til stier fra fællesarealer
-    Afbrænding af ukrudt på parkeringsarealer (førsteprioritet; områder hos fremmødte deltagere?)
-    Pizza/øl/sodavand til børn og voksne ved frokosttid

Mener du der mangler noget på listen, modtager bestyrelsen gerne gode forslag inden arbejdsdagen. Du er også velkommen til at gribe skuffejern, spade og kantklipper sammen med din nabo en alternativ dag, hvis du skulle være forhindret på søndag d. 29. juni.

Jo flere der møder op, jo pænere bliver Brøndsted!

Vel mødt

Budget 2014-2015 og Regnskab 2013-2014

Så ligger budget og regnskab klar på hjemmesiden.

Klik her for at hente dem

Sankt Hans 23/6/2014

news: sankthansheks.gif

Igen i år inviteres til hele byens Sankt Hans bål på Skibsteds grønne kile.

Program:

19:30 Fakkeltog fra Veksø Kirke

20:00 Båltænding, Sang og Båltale

Herefter vil der også blive samlet ind til genoptagelse af Børnenes Juletræsfest 2014.

I pinsen vil der blive sat skilt op til anvisning af hvor brænde til bålet kan placeres.

Af hensyn til afvikling af bålet modtages kun let brændbart haveaffald - ikke store rødder, stammer og helt frisk hækaffald.

Vedhæftede flotte plakat udarbejdet af Kenneth fra Veksø Skoles Venner vil blive opsat rundt om i byen.

Vi glæder os til at se jer alle til midsommer.

På vegne af Frivillige Hænder i Veksø og Veksø skoles Venner.

Se den officielle invitation her

Beretning 2013-2014

Så ligger beretningen for 2013-2014 klar på hjemmesiden.

Du kan klikke her for at gå til artiklen

Invitation til frivillighedsmøde

Har du lyst til at arbejde ad hoc som FRIVILLIG
- med omsorg for mennesker i Veksø?

Så mød op og hør mere.

Kom også gerne, hvis du bare er nysgerrig

Klik her for at se invitationen

OBS! Det er allerede på mandag d. 28 April. kl. 19 i Veksø Sognehus.

Indkaldelse til general forsamling 2014

news: klokke.jpg
TIRSDAG DEN 29. APRIL 2014 kl. 1930 i Mødelokalet i Veksø Hallen afholdes der ordinær general forsamling for Grundejerforeningen Brøndsted.

Vi håber at se jer alle her.

Der er omdelt sedler til alle, men skulle den alligevel ikke være nået frem, kan den hentes nedenfor:

(Kræver PDF læser i stil med Adobe Reader)

Ny TV Pakke i Veksø Antenneforening

news: antenne.jpg
Inden for kort tid vil der blive omdelt en stemmeseddel samt en beskrivelse af den nye type pakke vi godt kunne tænke os at tilbyde til alle medlemmer af Veksø Antenneforening.

Man kan allerede nu læse mere om det på forsiden af Veksø Antenneforenings hjemmeside: www.vafdk.dk

Der findes også en PDF fil på hjemmesiden med det samme indhold som bliver rundsendt med post. Den kan ses her:

Render time: 0.03 seconds
837,124 unique visits